ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/4/2018

Ολοκληρώθηκε η τρίχρονη Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ε.ΣΥ.Ν.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίχρονη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών με κεντρικό σύνθημα " ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ". Στις διαδικασίες της Συνέλευσης συμμετείχαν αντιπρόσωποι 22 Παραρτημάτων από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και 37 αντιπρόσωποι απο τα 7 νέα Παραρτήματα που ιδρύθηκαν.

 SYNELEYSH1 21 4 2018Τις εργασίες της Συνέλευσης απασχόλησαν ο απολογισμός και ο προγραμματισμός του φορέα, η πλούσια πείρα απο τις εκδηλώσεις του ΕΣΥΝ σε όλη τη χώρα με 12000 μαθητές, 4000 γονείς και εκπαιδευτικούς, 1500 φοιτητές. Ξεχώρισαν οι πρωτοβουλίες όπως η συνεργασία με το Δήμο της Πάτρας για την πραγματοποίηση πολύεπίπεδων δράσεων στην πόλη, οι ημερίδες με Δήμους και φορείς του γονεϊκού κινήματος, η συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο για τη μετάφραση της Χάρτας Πρωτογενούς Πρόληψης του ΕΣΥΝ  σε 4 γλώσσες,  η δράση για στήριξη των στεγνών θεραπευτικών προγραμμάτων, η κοινή δράση με αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς και Ενώσεις Γονέων.

Βασικές αποφάσεις της Συνέλευσης ήταν: η ενίσχυση της ιδεολογικής αντιπαράθεσης με την ανοχή που καλλιεργείται για τη χρήση ουσιών και την στόχευση για νομιμοποίηση της κάνναβης - η ίδρυση Επιστημονικής Επιτροπής - η μαζικοποίηση του φορέα - η ενίσχυση της κινηματικής δράσης μαζί με το εργατικό κίνημα - η έκδοση υλικών που θα προβάλλουν την τριαντάχρονη πορεία του ΕΣΥΝ και τη συμβολή του στο αντιναρκωτικό κίνημα.

Οι αντιπρόσωποι της Συνέλευσης εξέλεξαν τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΣΥΝ που αποτελείται απο 21 άτομα.

Η νέα Γραμματεία του ΕΣΥΝ που εκλέχθηκε είναι:

Πρόεδρος: Τσίγκα Μαρίνα - εκπαιδευτικός

Αντιπρόεδρος: Κατηφές Παναγιώτης - κοινωνιολόγος

Αντιπρόεδρος: Γκρεκιώτης Χρήστος - οδοντίατρος

Γενικός Γραμματέας: Παπαγιαννόπουλος Ορέστης - ψυχολόγος

Ειδικός Γραμματέας: Αποστολοπούλου Λία - ψυχολόγος

Ταμίας: Ναζεντιάδου Ιλιάνα - ψυχολόγος

Έφορος: Σκαβενίτη Σοφία - κοινωνιολόγος

Η Γραμματεία του ΕΣΥΝ

Εκτύπωση