Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΕΣΥΝ Πάτρας

Πραγματοποιήθηκε στις 21/3/2018 η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΕΣΥΝ Πάτρας. Στη Συνέλευση εκλέχθηκε η Εφορευτική Επιτροπή που θα διεξάγει τις εκλογές για νέο Δ.Σ. του φορέα καθώς και για αντιπροσώπους στο Συνέδριο των παραρτημάτων του ΕΣΥΝ, που θα γίνει στην Αθήνα.

Οι εκλογές θα γίνουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/3/2018 5-9 μ.μ. και το ΣΑΒΒΑΤΟ 31/3/2018  10-2  το πρωί στο ΜΕΓΑΡΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ.

Στην έναρξη της Συνέλευσης βραβεύθηκαν για τη συμβολή τους στην ποιοτική εξέλιξη της δουλειάς του ΕΣΥΝ Πάτρας και για την συνεισφορά τους στην υλοποίηση πρωτοπόρων και καινοτόμων δράσεων του φορέα μας, η κ. Κωνσταντίνα Σωτηριάδου, ψυχίατρος και παιδοψυχίατρος, τ. Δ/ντρια του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Πάτρας, η κ. Άννα Μαρία Βιέρου, ψυχολόγος στο ΚΕΘΕΑ-ΟΞΥΓΟΝΟ και η κ. Δήμητρα Μαντζάνα, ψυχολόγος, μέλος του ΕΣΥΝ Πάτρας, η οποία υλοποιεί το πρόγραμμα Πρωτογενούς πρόληψης κατά των Ναρκωτικών στις κατασκηνώσεις του Δήμου Πατρέων και έχει την ευθύνη των βιωματικών σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς και του προγράμματος συμβουλευτικής γονέων.

Απονεμήθηκε, επίσης, τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Γιάννη Κωστόπουλου, εκπαιδευτικού και μέλους του ΕΣΥΝ Πάτρας, σε ένδειξη μνήμης και τιμής για την προσφορά του στον αντιναρκωτικό αγώνα. Ο Γιάννης Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα το 2014.

Το απερχόμενο Δ.Σ. καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του ΕΣΥΝ Πάτρας να συμμετέχουν στις εκλογές, να δώσουν δύναμη στο ΕΣΥΝ και στον αντιναρκωτικό αγώνα, ειδικά σήμερα, που  τα οξυμένα κοινωνικά προβλήματα καθώς και η θεσμοθέτηση της ιατρικής χρήσης της κάνναβης επιδεινώνουν δραματικά τη διάδοση των εξαρτησιογόνων ουσιών.

Εκτύπωση